Butlletí #internacionalDiba
Febrer de 2023 - #86

Grup de treball d’agermanaments

Imatge: Diputació de Barcelona

Imatge: Diputació de Barcelona

El grup de treball sobre agermanaments i relacions bilaterals europees ha iniciat les seves activitats amb la participació de quatre ajuntaments de la província i el suport de l’Oficina d’Europa i Estratègia Internacional.

El grup de treball sobre agermanaments i relacions bilaterals europees ha iniciat les seves activitats amb la participació dels ajuntaments d’Avinyonet del Penedès, Cervelló, Òdena i Olesa de Bonesvalls i el suport de l’Oficina d’Europa i Estratègia Internacional (OEEI). 

En el marc del Catàleg de Serveis de la Diputació de Barcelona, l’Oficina d’Europa i Estratègia Internacional ofereix el recurs de suport tècnic Orientacions per iniciar-se a les relacions europees i internacionals. La temàtica comuna als quatre municipis participants és l’establiment de relacions bilaterals i agermanaments amb ens locals europeus. Per tant, l’OEEI ha dissenyat la prestació del recurs per tal que combini el treball grupal amb la tasca individual, sempre comptant amb l’acompanyament tècnic per part de l’OEEI. 

L'1 de febrer es va inaugurar oficialment el grup de treball de suport als agermanaments, organitzat amb l’objectiu que els ens locals participants puguin extreure el màxim partit dels seus agermanaments, establir-ne de nous tot millorant i avançant en el seu posicionament internacional. 

El període d’execució del recurs s’estendrà fins al mes de desembre de 2023 i es preveuen més reunions de treball, visites d’estudi i l’elaboració de plans d’acció.

Newsletter: #InternacionalDiba
Newsletter number: #86 - Febrer de 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Direcció de Relacions Internacionals
Carrer Londres 55, 1a planta
08036 Barcelona
www.diba.cat/ri
d.relacionsint@diba.cat