Butlletí #internacionalDiba
Febrer de 2023 - #86

«Indestructibles», nova expo d’ECG

Imatge: Diputació de Barcelona

Imatge: Diputació de Barcelona

Aquest mes hem incorporat una nova activitat al Banc de Recursos d’educació per la ciutadania global. Es tracta de l’exposició Indestructibles, una mirada a la generació del futur d’Àfrica. 

L’exposició, creada pel fotògraf Alfons Rodríguez i el periodista Xavier Aldekoa, en el marc del projecte Indestructibles, documenta les històries d’onze nens i nenes de deu països africans, com a mirall dels èxits i els reptes d’un continent en evolució. Indestructibles ens aproxima a la realitat que plantegen les fotografies, tot relacionant-les de forma transversal amb els objectius de desenvolupament sostenible (ODS), alhora que permet reflexionar sobre com l’educació és imprescindible, per donar resposta als reptes individuals i col·lectius d’un món permanentment canviant, a l’Àfrica i també aquí. 

L’exposició, produïda per la Diputació de Barcelona, està disponible en format físic itinerant per als municipis de la demarcació de Barcelona, amb codis QR que connecten amb l’exposició virtual i altres informacions, i també en format d’exposició virtual, que conté les imatges fotogràfiques acompanyades de material amb contingut i activitats complementaris.

Podeu consultar el Procediment de petició, i el web de l’exposició aquí.

Aquesta és una proposta més, inclosa en el Banc de Recursos d’ECG, que recull un conjunt d’activitats disponibles de manera gratuïta per als ens locals, que ajuden a fomentar una ciutadania responsable, solidària, crítica i compromesa amb els drets humans, la pau i un desenvolupament humà i just per a totes i tots.

Butlletí: #InternacionalDiba
Número de butlletí: #86 - Febrer de 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Direcció de Relacions Internacionals
Carrer Londres 55, 1a planta
08036 Barcelona
www.diba.cat/ri
d.relacionsint@diba.cat