Butlletí #internacionalDiba
Febrer de 2023 - #86

Recomanem

Fragments d’una revolució

Imatge: Associació Catalana per la Pau

Imatge: Associació Catalana per la Pau

L'obra teatral Fragments d'una revolució, una adaptació del text The Revolution's Promise (La Promesa de la Revolució) sobre la resistència cultural palestina, es representarà a Manresa el 23 de febrer, i el 24 de febrer a Granollers.

La producció ha estat impulsada per l'Associació Catalana per la Pau, amb la participació de The Freedom Theatre de Palestina, un dels teatres polítics més importants del món, situat en el camp de refugiats de Jenin. Hi col·laboren l’Escola Arsènic de Granollers i l’Escola d’Arts Escèniques de Manresa (EAEManresa). 

L'obra posa en relleu la resistència cultural d'artistes de Palestina i destaca la censura i els atacs que pateixen. Compta amb la participació d'estudiants palestins i alumnes de Granollers i Manresa, que compartiran la seva vivència sobre la situació actual de Palestina.

El projecte Som Constructores pretén incrementar el compromís de la ciutadania catalana, en la defensa de la cultura de pau, i reivindicar els drets i llibertats del poble palestí. Ha sigut finançat per la Convocatòria d’Educació per a la Ciutadania Global 2021, de l'Oficina de Cooperació de la Diputació de Barcelona.

Fragments d'una revolució es representarà a Manresa, el dijous 23 de febrer a les 19 h, al Casal de les Escodines i a Granollers, el divendres 24 de febrer a les 20 h, al Llevant Teatre, amb entrada lliure i taquilla inversa. 

No us perdeu aquesta oportunitat d'assistir a una obra que porta la veu del poble palestí a les nostres escenes teatrals!

Boletín: #InternacionalDiba
Número de boletín: #86 - Febrer de 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Direcció de Relacions Internacionals
Carrer Londres 55, 1a planta
08036 Barcelona
www.diba.cat/ri
d.relacionsint@diba.cat