Butlletí #internacionalDiba
Març de 2023 - #87

25 anys de la GAUE

Imatge: Diputació de Barcelona

Imatge: Diputació de Barcelona

La Guia d’Ajuts de la Unió Europea (GAUE) compleix vint-i-cinc anys explicant i identificant oportunitats de finançament UE i premis europeus d'interès per als ens locals. El portal ofereix informació actualitzada sobre totes les convocatòries dels programes europeus.

El passat 17 de febrer la Guia d’Ajuts de la Unió Europea (GAUE) va complir vint-i-cinc anys. La GAUE és un servei de l’Oficina d’Europa i Estratègia Internacional de la Diputació de Barcelona que recull informació sobre els principals fons de finançament europeu. El portal ofereix informació actualitzada sobre totes les convocatòries dels programes europeus que són d’especial interès per l’àmbit local. El seu cercador facilita l’accés a la informació a través de filtres segons el programa de finançament, paraula clau, temàtiques d’interès local o convocatòries obertes o tancades.

Alhora, aquest servei facilita el seguiment de convocatòries mitjançant RSS. La GAUE també posa a disposició de la persona usuària el calendari de les jornades informatives sobre els ajuts europeus i facilita l’accés a publicacions d’interès sobre aquests ajuts.

Al llarg dels anys s’han anat incorporant millores, com la inclusió dels reglaments i plans de treball dels programes europeus, o de les convocatòries previstes, amb la finalitat d’ajudar als ens locals a identificar oportunitats i poder treballar amb antelació. També s’ofereix informació rellevant com la selecció de convocatòries Previsió de convocatòries d’interès local 2023-2024.

Més informació:

[+] Lloc web de la GAUE
[+] Previsió de convocatòries d’interès local 2023-2024

Newsletter: #InternacionalDiba
Newsletter number: #87 - Març de 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Direcció de Relacions Internacionals
Carrer Londres 55, 1a planta
08036 Barcelona
www.diba.cat/ri
d.relacionsint@diba.cat