Butlletí #internacionalDiba
Març de 2023 - #87

Inici del projecte europeu Time4All

Imatge: Xarxa BTUI

Imatge: Xarxa BTUI

El projecte, aprovat en el marc del programa CERV, té com a objectiu fomentar les polítiques del temps i garantir el reconeixement del dret al temps com un dret de tota la ciutadania. 

El projecte Time4All està liderat per la ciutat de Bergamo i la xarxa Barcelona Time Use Initiative for a Healthy Society (BTUI) i ha estat guardonat pel programa Ciutadania, Igualtat, Drets i Valors (CERV) de la Comissió Europea. 

El projecte inclou 20 organitzacions que representen municipis, metròpolis i regions d'Itàlia, Espanya, França, Àustria, Alemanya, Bèlgica i Grècia, entre els quals es troben la Diputació de Barcelona (Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social), l’Àrea Metropolitana de Barcelona i municipis de la província com Barcelona, Esplugues i Terrassa. 

Les polítiques d’usos del temps promouen una millor organització del temps per millorar la salut, la igualtat, la productivitat i la sostenibilitat social, així com augmentar la participació ciutadana. Promovent una nova organització del temps, les autoritats locals i regionals poden respondre a la demanda popular dels darrers anys, que demana una vida més sostenible, més igualitària i una nova relació entre el treball remunerat, el treball de cura no remunerat i la vida. La dimensió local i regional s'ha identificat com l'àrea on les persones viuen la seva vida quotidiana, i on es pot fer una diferència real i crucial en la manera d'organitzar el temps.

El dimarts 21 de febrer de 2023 tots els socis s’han reunit a Bergamo per fer la jornada de llançament del projecte.

[+] Més informació

Boletín: #InternacionalDiba
Número de boletín: #87 - Març de 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Direcció de Relacions Internacionals
Carrer Londres 55, 1a planta
08036 Barcelona
www.diba.cat/ri
d.relacionsint@diba.cat