Butlletí #internacionalDiba
Març de 2023 - #87

Alcaldes i Alcaldesses per la Pau

Imatge: Diputació de Barcelona

Imatge: Diputació de Barcelona

La Xarxa d’Alcaldes i Alcaldesses per la Pau de Catalunya celebra la seva assemblea, en la que s'aprova la Declaració amb motiu del primer aniversari de la invasió russa a Ucraïna. A la trobada hi van assistir electes i tècnics municipals de diferents municipis catalans

El passat 23 de febrer, va tenir lloc a Barcelona, l’Assemblea general de la Xarxa d’Alcaldes i Alcaldesses per la Pau de Catalunya. La trobada, a la qual van assistir electes i tècnics municipals de diferents municipis catalans, va servir per fer seguiment de les activitats executades durant 2021 i 2022, conèixer els resultats assolits durant aquests anys i aprovar les línies de treball i el pla d’acció de la xarxa per 2023.

Durant l’Assemblea es va aprovar la Declaració amb motiu del primer aniversari de la invasió russa a Ucraïna. La Declaració vol posar de manifest la solidaritat amb els alcaldes i les alcaldesses ucraïnesos i el suport a totes les víctimes del conflicte, així com instar a la comunitat internacional a una mobilització, tot demanant que alcin les seves veus en favor de la pau, la solidaritat i la justícia, i posant de manifest que comptem amb una ciutadania solidària i compromesa amb la pau. Un cop més, es posa de manifest que el treball dels ens locals és essencial per construir ponts i generar complicitats.

[+] Declaració amb motiu del primer aniversari de la invasió russa a Ucraïna

Boletín: #InternacionalDiba
Número de boletín: #87 - Març de 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Direcció de Relacions Internacionals
Carrer Londres 55, 1a planta
08036 Barcelona
www.diba.cat/ri
d.relacionsint@diba.cat