Butlletí #internacionalDiba
Març de 2023 - #87

Recomanem

12è Premi ICIP Constructors de Pau

Imatge: ICIP

Imatge: ICIP

Fins al 20 de març es poden presentar candidatures al Premi ICIP Constructors de Pau 2023. Aquest premi té per objectiu guardonar i reconèixer públicament persones, entitats o institucions que han treballat i contribuït de manera destacada en el foment i construcció de pau.

L’atorga anualment l’ICIP (Institut Català Internacional per la Pau) des de l’any 2011 i poden optar al guardó persones o col·lectius d’arreu del món que acreditin una àmplia trajectòria en la construcció i el foment de la pau. La presentació de sol·licituds es fa a través del Portal de Tràmits de la Generalitat de Catalunya. També es poden presentar candidatures presencialment a qualsevol registre de la Generalitat. 

El lliurament del guardó té lloc anualment en una cerimònia institucional al Parlament de Catalunya. En anteriors edicions, el jurat ha guardonat persones i col·lectius catalans i d’arreu, com per exemple el teixit associatiu del País Basc en favor de la pau (2022), l’activista congolesa Julienne Lusenge (2020), el Col·lectiu de Famílies de Persones Desaparegudes a Algèria (2019), l’organització mexicana Cauce Ciudadano (2018), l’activista Arcadi Oliveres (2017), o l’ONG Brigades Internacionals de Pau (2016). 

El guardó té una dotació econòmica de 6.000 euros i consisteix en un reconeixement públic, una escultura creada pel Premi Nobel de la Pau, artista i activista Adolfo Pérez Esquivel, anomenada Porta del Sol.

[+] Més informació

Butlletí: #InternacionalDiba
Número de butlletí: #87 - Març de 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Direcció de Relacions Internacionals
Carrer Londres 55, 1a planta
08036 Barcelona
www.diba.cat/ri
d.relacionsint@diba.cat