Butlletí #internacionalDiba
Març de 2023 - #87

Recomanem

«NextGenerationEU a prop teu»

Imatge: Comissió Europea

Imatge: Comissió Europea

La Representació de la Comissió Europea a Barcelona ha impulsat la iniciativa NextGenerationEU a prop teu, mapa interactiu que aplega exemples de projectes que ja s’estan desenvolupant a Catalunya i les Illes Balears gràcies als fons NextGenerationEU.

El passat mes de febrer, s’ha presentat a la seu de les institucions europees a Barcelona la iniciativa NextGenerationEU a prop teu, un mapa interactiu que aplega exemples de projectes que ja s’estan desenvolupant a Catalunya i les Illes Balears gràcies als fons NextGenerationEU i específicament a través del seu Mecanisme de Recuperació i Resiliència. 

Es tracta d’un exercici pilot que ha impulsat la Representació de la Comissió Europea a Barcelona i que s’espera que es pugui desplegar a la resta de l’estat espanyol i a tota la Unió Europea. 

NextGenerationEU a prop teu presenta més d’una cinquantena de projectes que ja s’estan executant en diversos àmbits, des de la transformació digital en els camps de la salut, la recerca, les energies renovables o la mobilitat fins a la cohesió social i la restauració del medi ambient. 

Es tracta d’un seguit d’exemples que no pretén ser exhaustiu, sinó que vol mostrar que el Pla de Recuperació ja està tenint una repercussió palpable en la societat. A més, amb l’objectiu de mantenir l’espai actualitzat, els beneficiaris dels fons també podran introduir-hi els seus projectes a través d’un enllaç habilitat per aquest motiu.

[+] Més informació

Butlletí: #InternacionalDiba
Número de butlletí: #87 - Març de 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Direcció de Relacions Internacionals
Carrer Londres 55, 1a planta
08036 Barcelona
www.diba.cat/ri
d.relacionsint@diba.cat