Butlletí #internacionalDiba
Març de 2023 - #87

Recomanem

Maig del Comerç Just

Imatge: LaCoordi

Imatge: LaCoordi

La Diputació reafirma el suport a La Coordi en la difusió del seu nou Catàleg d’activitats de la campanya de comerç just. Els ajuntaments de la província poden programar fins a 145 activitats de sensibilització, com exposicions, espectacles, tallers, jocs, i recursos educatius, entre altres.

Un any més, la Diputació de Barcelona dona suport a la Campanya de Comerç Just que lidera La Coordi. Aquesta campanya s’articula al voltant del dia mundial del comerç just, el 14 de maig, i permetrà als ajuntaments de la província coordinar activitats de sensibilització per promoure el comerç just i les finances ètiques, com a economies transformadores i alternatives al comerç internacional convencional.

El nou Catàleg 2023 de la Campanya de Comerç just recull més de 140 activitats educatives i culturals que es posen a l’abast dels ajuntaments durant tot el mes de maig.

En la web de la campanya es recullen les activitats centrals d’enguany, on destaca una acció de carrer mediàtica que s’organitza amb escoles de dansa de tot Catalunya, amb la cançó de Hip Hop Futur Just i un racó de lectura i contacontes en biblioteques, amb material bibliogràfic i exposicions.

Per acabar, us convidem a seguir aquesta web on aviat s’actualitzaran els materials comunicatius, el manifest i altres recursos de la campanya.

Butlletí: #InternacionalDiba
Número de butlletí: #87 - Març de 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Direcció de Relacions Internacionals
Carrer Londres 55, 1a planta
08036 Barcelona
www.diba.cat/ri
d.relacionsint@diba.cat