© Universitat de Barcelona
El passat 4 de desembre, el Servei de Salut Pública de la Diputació va participar en la desena edició del màster oficial interuniversitari de Seguretat Alimentària, coordinat per la Universitat de Barcelona, amb la participació de la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Pompeu Fabra.
Concretament es va prendre part en la taula rodona "El model competencial a l'Estat Espanyol: la UE, l'administració general de l'estat, les comunitats autònomes i els municipis". En aquesta taula rodona també van intervindre altres representants de l’administració autonòmica i estatal, i es va tenir l’oportunitat d’aportar la visió de les administracions locals en relació a les competències de seguretat alimentaria. També en aquesta mateixa edició del màster es va impartir una classe de l’assignatura “Marc General i Normatiu de la Seguretat Alimentària” sobre les competències municipals en seguretat alimentària.
Aquesta col·laboració amb la universitat permet apropar i donar a conèixer als estudiants d’aquest màster, tant les competències municipals en matèria de seguretat alimentària com del suport de la Diputació per tal que els ajuntaments puguin desenvolupar aquestes competències de manera més homogènia i coordinada.
Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #102 - Gener 2021
Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat