Butlletí EspaiS@lut
Febrer 2021 - #103

Espai municipal

Pineda de Mar posa en marxa una escola de famílies virtual

© Ajuntament de Pineda de Mar

© Ajuntament de Pineda de Mar

Si alguna cosa bona ens ha proporcionat aquesta pandèmia i el confinament, és l’ús de les tecnologies i el teletreball. Fa temps que ens queixem de la manca d’èxit en les formacions que oferim per a famílies; hem provat diferents horaris, equipaments, a través de les AFAs.... i no aconseguim arribar-hi. A la vegada, creiem que certes conductes de risc que els adolescents presenten podrien treballar-se des de casa o tenen l’origen en alguna disfunció familiar. És per això que neix el blog «Tinc un adolescent a casa», de la suma d’aquesta necessitat amb l’obertura a les tecnologies i el teletreball.

En coordinació amb la Cooperativa de Salut Mental del Maresme i la Selva hem dissenyat aquest blog, que penja del web de l’Ajuntament i que ofereix continguts, recursos i eines de reflexió a les famílies que es van actualitzant cada dia: articles, xerrades, vídeos..., una escola de famílies virtual. El web pretén ser una eina viva que rebi suggeriments i peticions de les famílies, i des del que cada mes es tractarà un tema en concret.

Aquest mes de febrer, aprofitant la commemoració del Dia Mundial d’Internet Segura (9 de febrer), hem volgut començar tractant el tema de l’ús de les pantalles; són una font de conflicte a casa? Com ho podem gestionar? Quins signes d’alerta ens poden posar en guàrdia?. Hem convidat a debatre sobre el tema a famílies, joves i al psicòleg del CSMIJ i us convidem a veure en família el resultat i parlar-ne. 

Enllaç: www.pinedademar.cat/tincunadolescentacasa

 

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #103 - Febrer 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS