Butlletí EspaiS@lut
Febrer 2021 - #103

El Servei de Salut Pública informa

Dotzena edició del Cercle de Comparació Intermunicipal de Seguretat Alimentària

© Diputació de Barcelona

© Diputació de Barcelona

Iniciem la dotzena edició del Cercle amb un augment de participants respecte l’anterior edició. Enguany comptem amb 51 ens locals participants respecte als 46 de l’any passat, ja que es reincorporen tres municipis que l’any passat no varen participar i s’incorporen dos municipis més: Malgrat de Mar i Tordera.

La fase de mesura s'inicia aquest mes de febrer, en la qual recollirem les dades que permetran obtenir els resultats dels indicadors consensuats entre els participants. D’aquesta manera mesurarem, avaluarem i compararem l'activitat duta a terme tot proposant accions de millora contínua i obtindrem l’evolució de les dades dels ja 12 anys del projecte.

Malgrat les limitacions que tenim per les circumstàncies que vivim de la pandèmia de la COVID-19, considerem que la nova edició serà com sempre molt profitosa per a tots i esperem que segueixi tenint molts anys de recorregut.

L'objectiu del Cercle de Comparació Intermunicipal en Seguretat Alimentària Municipal (CCISAM) és promoure la millora de la qualitat dels serveis en matèria de Seguretat Alimentària, competència municipal obligatòria.

Podeu trobar més informació del Cercle de Comparació Intermunicipal en Seguretat Alimentària (CCISAM) al següent enllaç:

http://www.diba.cat/web/salutpublica/cercles_comparacio_intermunicipal

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #103 - Febrer 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS