Butlletí EspaiS@lut
Abril 2021 - #105

El Servei de Salut Pública informa

Castellbisbal aprova el Pla local de salut 2019-2023

© Shutterstock.com / Peter Pinyol

© Shutterstock.com / Peter Pinyol

El Ple de l’Ajuntament de Castellbisbal ha aprovat per unanimitat, el seu primer Pla Local de Salut per al període 2019-2023, elaborat amb el suport de la Diputació de Barcelona.

El Pla és una eina de planificació per a l'acció local en salut. Recull necessitats reals, possibles solucions i propostes per millorar la salut de la població.Pla Local de Salut Castellbisbal

L’elaboració d’aquest pla ha permès elaborar un mapa actualitzat dels recursos de salut així com fer una diagnosi integral de l’estat de salut municipal (que s’ha materialitzat en el Perfil de Salut). Prenent com a base tots aquests treballs, s’ha pogut definir un pla d’acció que inclou múltiples actuacions per aconseguir que Castellbisbal esdevingui un entorn més saludable.

El grup de treball l'integren una representació de tota la societat local i proposa accions per millorar la salut de les persones des de tots els punts de vista. Per tant, el treball transversal i participatiu es configura com a element clau del concepte de governança de la salut en l’àmbit local.

El Pla Local de Salut s’agrupa en 8 grans àmbits entre els quals destaquen l’activitat física i l’esport; el benestar emocional i la salut mental; les relacions sexuals; el consum de substàncies addictives i l’ús de pantalles; o l’accés als serveis i equipaments sanitaris.

El Pla es pot consultar al web del Servei de Salut Pública, a l'apartat on estan recollits els Plans Locals de Salut aprovats a la província de Barcelona.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #105 - Abril 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS