Butlletí EspaiS@lut
Abril 2021 - #105

Els municipis celebren el Dia Mundial de l'Activitat Física i el Dia Mundia

Terrassa

© Ajuntament de Terrassa

© Ajuntament de Terrassa

En el marc del Dia Mundial de la Salut i el Dia Mundial de l'Activitat Física, l'Ajuntament de Terrassa en col·laboració amb alguna entitat, ha organitzat tot un programa d'activitats adreçades a promoure la salut.

Programació d’activitats per al Dia Mundial de la Salut

  • Il·luminació de la façana de l'Ajuntament de Terrassa i el monument de la Dona Treballadora. L'horari d'il·luminació serà de les 20:20 h a les 7:30 h.
  • Presentació de la Botiga Solidària al web, amb les entitats de l'àmbit de la salut que exposen de forma rotatòria el seu marxandatge per recaptar fons per a la investigació de malalties, per millorar els tractaments i per la detecció precoç.
  • Presentació dels productes de marxandatge que exposa Oncolliga.
  • Proposta d’activitat física saludable per fer durant l’abril en grup bombolla a càrrec de l'entitat MSD (dèficit múltiple de sulfactasa).
  • Presentació de 4 webinars de videojocs i xarxes: per als docents, per a famílies i per a  l’alumnat. salut.comunitaria@terrassa.cat
  • Presentació de les formacions en primers auxilis i ús de desfibril·ladors (DEA's) per a la ciutadania. La formació s'impartirà en equipaments municipals de tots els districtes: centres cívics Montserrat Roig, President Macià, Maria Aurèlia Capmany, Avel·lí Estrenjer, Francesc Aldea, i casals Francisca Redondo, Can Parellada i Vapor Gran.
  • Presentació del Pla Local Antiestigma de Terrassa per lluitar contra l'estigma.

Programa Dia Mundial de l’activitat física:

A l’enllaç del web https://www.terrassa.cat/ca/actualitat-salut, es penjarà tota la informació referent a les activitats programades tant per al Dia Mundial de la Salut com per al Dia Mundial de l’activitat física

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #105 - Abril 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS