Butlletí EspaiS@lut
Estiu 2021 - #108

Espai municipal

Pineda de Mar engega un projecte d’oci alternatiu per a joves majors de 16 anys a les nits

© Ajuntament de Pineda de Mar

© Ajuntament de Pineda de Mar

El projecte Juntsperocontrolem (JPK) proposa una oferta alternativa les nits dels divendres a espais i equipaments municipals

Fruit del tancament de la industria de l’oci nocturn arran de la pandèmia, l’estiu de 2020 va néixer el projecte Juntsperocontrolem amb l’objectiu de dur el missatge de reducció de danys i de protecció davant la COVID als joves quan estaven reunits a espais oberts. Aquella actuació va fer palesa una necessitat d’espais oberts per als joves en altres franges horàries i una demanda d’un ventall d’activitats diferent o alternatiu a la discoteca o al botellot a la platja durant les nits d’estiu.

Les regidories de Joventut, Esports, Cultura i Salut han creat el JPK amb la intenció de donar resposta a aquesta demanda. És per això que han dissenyat un programa d’activitats que es realitzaran els divendres a la nit (de 22 a 1:00 h) amb una oferta esportiva, artística, musical, de cinema i lúdica a la qual es podran inscriure els joves a través d’un enllaç, algunes en grup i d’altres individualment. La Nit de Can Xaubet posarà a l’abast la pràctica d’esports com el beisball, el bàsquet, les bitlles, spinning o cròsffit ; la Nit Artística proposarà tallers de percussió, afrodance o capoeira a Can Jalpí; la Nit d’esports a la Platja proposarà volei o futbol; la Nit de Cinema a la Fresca , Nit a l’Skateparc o Nit d’Scape Room són altres propostes per a realitzar des del 9 de juliol al 17 de setembre.
 

 

S'espera que es converteixi en un espai viu i que els mateixos joves puguin proposar activitats per a les properes edicions.

 

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #108 - Estiu 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS