Butlletí EspaiS@lut
Estiu 2021 - #108

El Servei de Salut Pública informa

Nova edició en urdú-castellà de la Guia per a l'aplicació dels autocontrols als establiments minoristes d'alimentació

© Diputació de Barcelona

© Diputació de Barcelona

La Guia per a l’aplicació dels autocontrols en establiments minoristes d’alimentació ja està disponible en urdú-castellà. Aquest document té com a finalitat ajudar als manipuladors d’aliments de parla urdú dels establiments minoristes d’alimentació i de restauració a aplicar el seu sistema d’autocontrol de forma efectiva, com a mètode preventiu per evitar els riscos sanitaris relacionats amb el consum d’aliments.

Actualment, una part important dels operadors d’empreses d’elaboració i venda d’aliments parlen urdú, i sovint es donen problemes de comunicació entre els inspectors de salut i els manipuladors de parla urdú quan es visiten els establiments. Aquest problema es veu agreujat pel fet que, d’una banda, tenen pocs coneixements sobre higiene dels aliments i, d’altra banda, estan obligats a tenir els plans d’autocontrols de la seva activitat escrits a disposició de l’inspector.

És per tot això que des del Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona s’ha traduït a llengua urdú la “Guia per a l’aplicació dels autocontrols en establiments minoristes d’alimentació”. Aquesta guia també ha estat editada anteriorment en Català, Castellà i Xinès. La nova guia està redactada en urdú i també en castellà perquè els tècnics han de poder entendre el seu contingut que és específic de cada establiment. 

Aquest document el trobareu disponible en el següent enllaç web.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #108 - Estiu 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS