Butlletí EspaiS@lut
Octubre 2021 - #110

El Servei de Salut Pública informa

La Diputació de Barcelona participa al Congrés de la Sociedad Española de Epidemiología

© SEE

© SEE

Del 7 al 10 de setembre va tenir lloc a León la 39a Reunió Anual de la Sociedad Española de Epidemiología (SEE) i el 19è Congrés de la Sociedad Española de Salud Pública y Administración Sanitaria (SESPAS) amb la participació de més de 600 professionals dels diferents camps de la Salut Pública.

Les lliçons apreses sobre la pandèmia han ocupat bona part de les ponències i debats en un fòrum que també ha tingut espai per a l’aprofundiment d’altres qüestions com són el joc monetitzat, l’envelliment saludable o l’atenció al final de la vida.

El Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona –a través de la seva Cap de Servei, Cati Chamorro- hi va presentar cinc comunicacions.

Les cinc presentacions ja es poden consultar al següent enllaç. Dues d’elles van explicar els resultats de l’anàlisi dels plans de contingència dels serveis municipals de salut pública en la resposta a la COVID-19. I les altres tres abordaven diferents aspectes de l’impacte i vivència de la pandèmia per part dels i les adolescents de la província:

En els diferents debats, es va posar de manifest la necessitat de posar en valor l’evidència científica per a facilitar la presa de decisions, així com la d’incrementar els recursos destinats a Salut Pública en les diferents administracions.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #110 - Octubre 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS