Butlletí EspaiS@lut
Octubre 2021 - #110

El Servei de Salut Pública informa

El Servei de Salut Pública de la Diputació col·labora a la jornada “Sant Pau i els ODS”

© Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

© Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

El 25 de setembre del 2015 l’Assemblea General de l’ONU va aprovar l’Agenda 2030 per al desenvolupament mundial sostenible amb l’objectiu d’abordar els grans reptes globals, des de la lluita contra la pobresa o el canvi climàtic fins a l’educació, la salut, la igualtat de gènere, la pau o les ciutats sostenibles, entre d’altres.

En aquest context, i en el marc de la Setmana Europea del Desenvolupament Sostenible, el Recinte Modernista de l’Hospital Sant Pau, va organitzar el passat dia 3 d’octubre una jornada de portes obertes “Sant Pau i els ODS”, adreçada a tots els públics, per celebrar l’acció en suport del desenvolupament sostenible i el compromís social per promoure i fer visibles aquelles activitats, projectes i esdeveniments que persegueixen aquesta finalitat.

L'Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social de la Diputació de Barcelona, compromesa a contribuir de forma activa a l’assoliment de l’Agenda 2030 i dels objectius de desenvolupament sostenible (ODS), impulsa i col·labora amb iniciatives que promoguin l'assoliment dels ODS. En especial, el tercer objectiu, que es centra a garantir una vida sana i promoure el benestar per a totes les persones. Per aquest motiu, el Servei de Salut Pública va participar en la jornada amb la representació del conte “En Tastaolletes”, amb l’objectiu de fomentar una alimentació saludable, incidint especialment en la importància del consum de fruita i verdura, entre la població infantil, que de forma teatralitzada, fent servir escenografies i titelles va aconseguir la interacció amb el públic assistent.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #110 - Octubre 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS