Butlletí EspaiS@lut
Octubre 2021 - #110

Dia Mundial de l'Alimentació als municipis

El Prat de Llobregat

© Ajuntament del Prat de Llobregat

© Ajuntament del Prat de Llobregat

En el marc del Dia Mundial de l’Alimentació, l’Àrea de Benestar i Salut de l’Ajuntament del Prat de Llobregat, organitza per primer cop, l Jornada d’Alimentació del Prat. S’ha reunit un seguit de propostes que, amb el suport de les institucions sanitàries especialitzades i el teixit associatiu local, pretén avançar en la sensibilització de com l’alimentació equilibrada i saludable, és una de les millors eines de reducció de riscos de patir malalties.

Programa

Curs sobre mindful eating: Per què (sí/no) mengem?, per posar consciència en l’acció d’alimentar-se. Els dies 7 i 14 d’octubre, a les 18 h, via Zoom.

Coincidint amb el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, hi haurà la taula rodona El paper de la nutrició i factors relacionats en el risc i pronòstic del càncer de mama el 19 d’octubre a les 18 h al CC Jardins de la Pau, en col·laboració amb l’ICO, Institut Català d'Oncologia, i amb el suport de l’AVV Jardins de la Pau. Amb Antoni Agudo Trigueros, cap de la Unitat de Nutrició i Càncer (UNAC) i del grup de nutrició i càncer de l’IDIBELL i Carlota Castro-Espín, investigadora predoctoral d'aquesta Unitat.

Curs sobre nutrició i alt rendiment esportiu, promogut per l’Agrupació Ciclista El Prat. Aquesta és una experiència pilot, que es fa per primera vegada a la ciutat.

Com a cloenda, hi haurà una sessió demostració, de gypsy dance, fitness i flamenc terapèutic. Disciplina esportiva apta per a tothom, perquè no hi ha salts, ni impactes en les articulacions. L’objectiu, millorar l’estat físic i mental a través del flamenc (al Centre Cívic Jardins de la Pau, el dimecres 27 d'octubre, a les 19 h, places limitades amb inscripció prèvia). L’activitat física, juntament amb l’alimentació equilibrada, és fonamental per preservar la nostra salut.

Més informació sobre la jornada.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #110 - Octubre 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS