Butlletí EspaiS@lut
Maig 2022 - #117

Espai municipal

Dia Mundial de l’Activitat Física a Terrassa

© Ajuntament de Terrassa

© Ajuntament de Terrassa

Terrassa es va adherir al Dia Mundial de l'Activitat Física 2022, participant en la campanya impulsada conjuntament entre la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física (SGEAF) i l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) a través de les següents actuacions:

Adhesió a la campanya del Dia Mundial de l'activitat Física «Activa't i comença a sumar» enregistrant les activitats físiques programades a la Web.

Difusió a les xarxes socials de les activitats físiques programades a diferents districtes de la ciutat organitzades pels diferents Centres d'Atenció Primària de Terrassa. (CAP Antoni Creus, CAP Est, CAP Sud) i diferents entitats de la ciutat. Activitats per a tots els públics i gratuïtes.

  • Sessió d'estiraments per a millorar la mobilitat. Organitzat des del CAP Est. DM de l'activitat física.
  • Caminada del dia 6 d'abril. Des del CAP Sud es van organitzar diferents activitats físiques saludables dirigides a la població del districte 3.
  • Sessió de Zumball per celebrar el Dia Mundial de l'Activitat Física. Activitat ideal per a fer amb família, compartint el temps i els vincles intergeneracionals.
  • Portes obertes de les activitats físiques que es fan habitualment. El barri mou la vida, per sumar salut amb activitats per a tothom! Al D7.

Difusió de l'activitat del programa Mou-te, tu hi guanyes 2022 i dels missatges a les xarxes socials amb les etiquetes #DMAF2022 #moulavida#gentactiva.

  • Gimnàstica + 60, sessions que es van desenvolupar en 5 punts diferents de la ciutat, a les zones municipals esportives de Can Parellada, Can Jofresa, La Maurina i Sant Llorenç i al Centre Social de Les Arenes, Can Montllor i La Grípia .
  • Qigong/Txiqunk, Tècnica d'origen xinès que, a partir d'exercicis, integren el cos a través de moviments, de postures, d'una respiració diafragmàtica i la ment atenta.
  • Marxa nòrdica, sessions per aprendre i consolidar la tècnica de la marxa nòrdica, que millora la força muscular, el sistema cardiovascular, la coordinació i la mobilitat.
  • Gimnàstica als parcs urbans, sessions per a conèixer com funcionen els aparells de jocs saludables ubicats als parcs de la ciutat i els seus beneficis per a la salut.

Taller de Jocs de pati per fomentar l'activitat física i la coeducació a través del joc i la diversió. Activitat adreçada a les escoles de primària.

Més informació:

 

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #117 - Maig 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS