Butlletí EspaiS@lut
Estiu 2022 - #119

El Servei de Salut Pública informa

Presentació de l’Informe d’indicadors de salut local a Cerdanyola del Vallès

© Diputació de Barcelona

© Diputació de Barcelona

El 9 de juny es va presentar al Museu d’Art de Cerdanyola l’Informe d’indicadors de salut local de Cerdanyola del Vallès, informe que anualment la Diputació de Barcelona elabora per als municipis majors de 10.000 habitants que ho sol·liciten. La sessió va ser presidida per la Regidora de Promoció de la Salut, Carme Arché, i el Diputat delegat de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona, Jesús Naharro.

A la presentació hi van assistir tècnics municipals de diferents serveis, professionals sanitaris, farmàcies, professionals de serveis de salut mental, membres dels cossos de seguretat i representants d’entitats socials.

Es van presentar dades de l’evolució temporal de més de 15 anys referides a la composició demogràfica del municipi (padró, moviments migratoris...), salut reproductiva (natalitat, fecunditat, interrupcions voluntàries de l’embaràs...), mortalitat (principals causes, esperança de vida, mortalitat evitable...), morbiditat atesa (hospitalària i mental ambulatòria), sinistralitat viària, indicadors socials (renda, atur, temporalitat, accés a l’habitatge) i casos de COVID-19.

Un cop finalitzada la presentació, les persones assistents van poder debatre sobre l’estat de salut de la població de Cerdanyola del Vallès, i bona part de les preguntes i reflexions es van centrar en les conseqüències de la pandèmia.

El Sistema d'Indicadors locals de salut de la Diputació de Barcelona proporciona als municipis majors de 10.000 habitants informació per diagnosticar l’estat de salut de la ciutadania, identificar problemes i desigualtats, facilitar la planificació i presa de decisions en polítiques municipals de salut. Trobareu més informació a l’enllaç.
 

 

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #119 - Estiu 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS