Amb l'objectiu de conscienciar i donar eines per evitar el malbaratament d'aliments en l'àmbit domèstic, des del Servei de Salut Pública s'ofereix als ajuntaments la possibilitat de realitzar el taller "Cuina d'aprofitament d'aliments".
El malbaratament alimentari és un problema que provoca la pèrdua de milers de tones d'aliments. Per això, a més a més de tenir una alimentació saludable, equilibrada i variada és fonamental que sigui sostenible.
Una de les mesures a considerar per evitar el malbaratament és l'educació de la població en l'aprofitament dels aliments per evitar situacions tan freqüents com: aliments que es fan malbé a la nevera o que caduquen al rebost i restes d'àpats que no sabem reaprofitar.
El taller "Cuina d'aprofitament d'aliments", té una durada de 2 hores i 30 minuts, i els ajuntaments interessats el podeu sol·licitar fins el 29 d'abril. Per fer-ho, trobareu la fitxa de sol·licitud i la informació complementària al web del Servei de Salut Pública. Cal que ompliu i envieu la fitxa a la bústia de la Unitat de Promoció de la Salut: ssp.promosalut@diba.cat.
Per a més informació, podeu contactar amb Mònica Mestres de la Unitat de Promoció de la Salut al telèfon 934022222, ext: 35201.
Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #49 - Abril 2016
Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat