Butlletí EspaiS@lut
Juny 2016 - #51

Dia Mundial Sense Tabac 2016

Pineda de Mar

L'Ajuntament de  Pineda de Mar i l'Àrea Bàsica de Salut es van sumar a la Setmana sense Fum amb l'objectiu de sensibilitzar la població dels riscos del consum del tabac i per tant, animar a les persones fumadores a deixar l'hàbit i a les no fumadors a no començar-lo.

En aquest context van dissenyar les següents actuacions:

  • Tallers de prevenció de consum de tabac a 6è d'EP, a càrrec de Xavier Julià, tècnic de salut de l'Ajuntament i Mar Latorre, coordinadora PiD. Els tallers s'han fet a les escoles del municipi.
  • Concurs de Cartells sense Fum: Els alumnes de 6è presenten un cartell que podria ser el centre d'una campanya antitabac. El guanyador s'editarà en format postal i es repartirà a tots els infants de 6è de les escoles del municipi i es penjarà també per tot el poble.
  • Adhesió de l'Ajuntament de Pineda de Mar i l'ABS a la campanya oficial «Setmana sense Fum»
  • Tallers a l'hora del pati dels instituts. Els educadors de l'Espai Jove i la coordinadora del Programa intermunicipal de Drogodependències (PiD) dissenyen un taller breu per desenvolupar-lo durant l'hora del pati.
  • Parada a la Fira d'Entitats, el 28 i 29 de maig: Stand de l'ABS on sanitaris i agents de salut van practicar coximetries, van donar assessorament per deixar de fumar i van recollir testimonis de les experiències. 
  • Exposició "Ja ho saps tot sobre el tabac?" dissenyada pel PiD i instal·lada a l'stand de la Fira. 

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #51 - Juny 2016

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS