Butlletí EspaiS@lut
Juny 2016 - #51

El Servei de Salut Pública informa

Presentació d'hàbits de salut d'alumnes de secundària de Montornès del Vallès

Resultats de la primera Enquesta d'Hàbits de Salut entre alumnes de 4t curs d'ESO, que proporcionen la imatge de la situació actual dels joves del municipi i dels seus estils de vida, i permeten conèixer els resultats del treball conjunt realitzat en matèria de promoció i educació per a la salut al llarg de tot el període escolar.

Llegir més.

La presentació va tenir lloc el passat 20 de maig a l'Ajuntament en un acte presidit per l'alcalde de la població, José Antonio Montero, en què van participar la diputada de Salut Pública i Consum de la Diputació, Laura Martinez i la regidora de Promoció de la salut del municipi, M. José Figuera.

Laura Martínez, va destacar el fet de poder disposar d'una necessària informació sobre els hàbits i conductes relacionades amb la salut dels adolescents de Montornès del Vallès. Els hàbits desenvolupats fins a l'adolescència són en gran mesura els de la vida adulta. Per això, els alumnes de 4t d'ESO es consideren "agents sentinella" a l'hora de preveure futures conductes relacionades amb la salut.

La regidora de promoció de la salut del municipi  va manifestar la importància de disposar de dades per prioritzar i dissenyar polítiques publiques en l'àmbit de la salut pública.

L'alcalde va cloure l'acte i va destacar que els resultats de l'estudi aporten informació sobre la percepció de l'estat de salut i els estils de vida dels adolescents de la ciutat  en diferents àmbits com la sexualitat, les addiccions, els hàbits alimentaris, el consum, les pràctiques esportives i l'oci, i serà útil en l'orientació, el disseny i l'avaluació de les polítiques locals de salut, especialment les relatives a la promoció i l'educació per a la salut del col·lectiu juvenil.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #51 - Juny 2016

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS