Butlletí EspaiS@lut
Setembre 2016 - #53

El Servei de Salut Pública informa

El passat mes de juliol es va aprovar el Pla de Salut 2016-2020

La Diputada de Salut Pública i Consum, Laura Martínez, va assistir el passat mes de juliol a l'acte de presentació del Pla de Salut 2016-2020, en el procés d'elaboració del qual ha participat la Diputació.

Durant l'acte de presentació, que va tenir lloc al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat, encapçalat pel president, Carles Puigdemont, el conseller de Salut, Antoni Comín, va remarcar la implicació de l'Administració local, que te responsabilitat en matèria de Salut Pública i un important paper en l'abordatge de les desigualtats en salut. I va insistir que aquest abordatge s'ha de fer amb la implicació i el compromís de totes les àrees de l'acció política, amb un treball transversal i interdisciplinar, aplicant l'estratègia salut a totes les polítiques, que ha quedat incorporada com un dels quatre eixos d'actuació que conformen el Pla.

De gran rellevància per a l'Administració Local és el fet que dues de les cinc novetats d'aquest nou Pla, aprovat el passat 19 de juliol, siguin, per una banda que prioritza l'abordatge dels determinants socials de la salut i, en segon lloc, que reforça l'àmbit de la salut pública.

Pla de Salut 2016-2020

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #53 - Setembre 2016

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS