Butlletí EspaiS@lut
Octubre 2016 - #54

El Servei de Salut Pública informa

La Diputada de Salut Pública i Consum rep l’Ajuntament de Vilanova del Camí

El 21 de setembre, la Diputada de Salut Pública i Consum, Laura Martínez Portell, va rebre Pepita Còdol, Regidora de Vilanova del Camí.

La Regidora va manifestar el seu interès en elaborar el Pla de Salut Local, i es va interessar per les possibilitats de col·laboració de la Diputació. Aquesta demanda obeeix d'alguna manera, al treball de col·laboració en el municipi, entre l'Agència de Salut Pública, el Centre d'Atenció Primària i l'Ajuntament.

Per part del Servei de Salut Pública se'ls facilitarà l'informe d'indicadors de salut, tal com es fa en tots els ajuntaments majors de 10.000 habitants, i l'estudi sobre els hàbits de salut dels adolescents de 4art. d'ESO.

En el transcurs de la reunió es va comentar la conveniència de que l'ajuntament es doti d'una mínima estructura tècnica per poder desenvolupar les competències que l'ajuntament te en matèria de salut pública, una matèria en la que hi ha una important responsabilitat legal, i se'ls va reiterar el suport de la DIBA per fer-ho possible.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #54 - Octubre 2016

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS