Butlletí EspaiS@lut
Octubre 2016 - #54

El Servei de Salut Pública informa

La Diputada de Salut Pública i Consum rep l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat

El 21 de setembre, la Diputada de Salut Pública i Consum, Laura Martínez, va rebre la Regidora d'Olesa de Montserrat, Montse Vergara.          

La Regidora va manifestar el seu interès en elaborar el Pla de Salut Local en aquest mandat, i s'interessà per les possibilitats de rebre el suport de la Diputació de Barcelona.

L'Ajuntament ja disposa de l'informe d'indicadors de salut i està interessat en fer l'estudi d'hàbits de salut d'adolescents de 4t d'ESO durant el 1r trimestre del curs escolar.

L'ajuntament també està fent una aposta per dotar-se d'una mínima estructura tècnica que els permeti desenvolupar les competències que tenen assignades amb caràcter de servei mínim obligatori en matèria de protecció de la salut, concretament en la vigilància i control d'establiments alimentaris i en sanitat ambiental.

Tanmateix, demanarà el suport del servei de Salut Pública per a un projecte de regeneració urbana i una guia de prescripció social, que han començat a dissenyar amb les àrees d'Urbanisme i Medi Ambient de l'ajuntament i amb el Centre d'Atenció Primària del municipi.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #54 - Octubre 2016

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS