Butlletí EspaiS@lut
Octubre 2016 - #54

Espai municipal

La festa major del Prat de bon rotllo

L'Ajuntament del Prat de Llobregat ha realitzat una intervenció transversal en l'espai dels concerts de l'estació amb un estand les dues nits de concert. S'ha desenvolupat un projecte d'assessorament a través del contacte directe i l'accés a material informatiu, preventiu i de reducció de riscos en el consum d'alcohol i altres drogues, basat en l'autonomia i la llibertat de les persones en la presa de decisions sense judicis de valor, dut a terme per Som.Nit. També s'ha tingut en compte la reducció de riscos en l'àmbit de les conductes sexuals, amb entrega de preservatius masculins i femenins, cedits per Sida Studi, i assessorament per fomentar i promocionar una vivència saludable de les relacions sexuals.

NO és NO

Les campanyes institucionals d'aquest any també han animat a responsabilitzar-se i mostrar una actitud activa davant les agressions sexistes, per recordar que en festa major, com en qualsevol altre moment, "NO és NO". No tot val. La festa no ha de ser l'excusa per permetre actituds d'abús i violència.

Es va fer difusió des de les xarxes socials i del programa de festa major, tant en paper com al web, a través de la següent banda:

Enllaç al cartell.

 

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #54 - Octubre 2016

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS