La Diputada de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona, Laura Martínez va inaugurar junt a Fermí Capdevila, Regidor d'Entorn Comunitari i Cooperació de l'Ajuntament d'Igualada, la Jornada: Facilitant la gestió en seguretat alimentària, organitzada per l'Ajuntament d'Igualada, el 26 d'octubre, a la Sala d'actes de l'Espai Cívic Centre.
En aquesta jornada es va presentar la Guia per a l'aplicació d'autocontrols als establiments minoristes d'alimentació, editada per l'Ajuntament d'Igualada, que ha de servir per ajudar al comerç minorista del sector alimentari a fer un pas més en vetllar per la salubritat i innocuïtat dels aliments que arriben al consumidor final.
Aquesta guia, basada en la guia que sota el mateix títol va coordinar el Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de l'Agència de Salut Pública de Catalunya, l'Agència de Salut Pública de Barcelona i alguns ens locals, té una funció pedagògica, ja que a més de facilitar plantilles per elaborar els autocontrols, a través d'imatges i exemples reals, explica el per què, el què i com fer-ho.
Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #55 - Novembre 2016
Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat