Butlletí EspaiS@lut
Gener 2017 - #58

En portada

Catàleg de serveis 2017

El passat dia 22 de desembre es va aprovar el Catàleg de Serveis 2017 i el seu règim regulador. El Catàleg de serveis és un dels instruments de cooperació amb els governs locals de la demarcació de Barcelona, i té per finalitat principal reforçar les competències locals i garantir la prestació dels serveis mínims arreu del territori.

A més, el Catàleg 2017 s’emmarca en un procés de millora contínua en la mesura que es presenta també com a Carta de serveis, i contribueix de forma decisiva a reforçar la transparència i el bon govern, esdevenint apte i idoni per afavorir l’assoliment dels objectius del Pla Xarxa de Governs Locals i de les competències de la Diputació de Barcelona en matèria de cooperació i assistència local. 

El Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona, adscrit a l'Àrea d'Atenció a les Persones, treballa per impulsar polítiques de salut pública a nivell local, tot donant suport als municipis en el desenvolupament de les competències que tenen assignades, prioritàriament aquelles de caràcter obligatori, facilitant-los formació, eines i recursos per atendre-les. Així mateix, facilita eines metodològiques i recursos per planificar i avaluar l’acció en Salut Pública.

Les línies d'ajut i suport als municipis poden ser de caràcter econòmic o tècnic, facilitant recursos materials i/o humans, en les diferents matèries que conformen el ventall competencial de l'administració local en Salut Pública: seguretat alimentària, sanitat ambiental, promoció de la salut, seguretat i salubritat a les platges.

Tota la informació relativa als diferents recursos que s’ofereixen enguany i a la tramitació electrònica de les sol·licituds, la trobareu al Portal de tràmits dels ens locals i altres administracions de la Seu Electrònica Corporativa.

El termini per trametre les sol·licituds d'ajuts econòmics a través del Portal de tràmits dels ens locals i altres administracions finalitzarà el dia 7 de febrer de 2017, i pel que fa als recursos materials, el termini finalitzarà el 30 de setembre de 2017.

La Diputació, un any més, aposta per dotar als ajuntaments del suport necessari per a garantir la prestació d'uns serveis, els de Salut Pública, considerats serveis mínims de caràcter obligatori.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #58 - Gener 2017

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS