Butlletí EspaiS@lut
Gener 2017 - #58

El Servei de Salut Pública informa

Guia per a l'avaluació d'un pla local de salut. Una mirada qualitativa

El Servei de Salut Pública va publicar, l'any 2013, la Guia metodològica per a l'elaboració d'un Pla Local de Salut, eina creada amb l'objectiu de promoure la confecció de plans municipals de salut, des d'una perspectiva enfocada en els determinants de la salut, el foment d'aliances intersectorials i la participació de la ciutadania en el procés.

Però perquè la planificació de les accions en salut sigui completa és necessari incloure un sistema d'avaluació que permeti respondre a la qüestió de si s'han aconseguit o no els objectius plantejats al dissenyar el pla de salut.

Per aquest motiu, el Servei de Salut Pública ha editat la publicació Guia per a l'avaluació d'un Pla Local de Salut. Una mirada qualitativa, adreçada al personal tècnic i als càrrecs electes de salut pública, que planteja un model d'avaluació d'un pla local de salut basat en el marc teòric de la Guia metodològica per a l'elaboració d'un Pla local de Salut.

Podeu descarregar aquesta guia des de la web www.diba.cat/salutpublica/elaboracio-plans-locals-salut, clicant sobre el títol de la publicació.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #58 - Gener 2017

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS