Butlletí EspaiS@lut
Febrer 2017 - #59

Recursos recomanats

Document “Menjar sa i moure’s en reunions de treball , jornades i congressos”

Document elaborat per l’Agència de Salut Pública de Catalunya amb la col·laboració de la Secretaria General de l’Esport  de la Generalitat de Catalunya, i amb el suport de l’Associació Celíacs de Catalunya i d'Immunitas Vera (Associació Catalana d’Al·lèrgies Alimentàries).

Aquest document forma part del PAAS en el marc PINSAP.

Les reunions de treball, les jornades i els congressos poden convertir-se en una oportunitat per fer salut i ser conseqüents amb aquests missatges, també a l’entorn de treball. Les pauses actives són formes fàcils d’evitar llargues estones d’inactivitat física. Els àpats quan segueixen un patró d’alimentació mediterrània i saludable, frugal, amb aliments estacionals i de proximitat, són més apetitosos i ajuden a treballar millor.

En el document trobareu un seguit de recomanacions per facilitar àpats i entorns més saludables, així com la previsió de situacions especials, sigui en relació a l’alimentació (celiaquia, determinades al·lèrgies o opcions sense productes d’origen animal) o en relació a l’accessibilitat en l’entorn de reunions, jornades i congressos.

Enllaç al document.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #59 - Febrer 2017

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS