Butlletí EspaiS@lut
Febrer 2017 - #59

El Servei de Salut Pública informa

Nova edició dels tallers "Cuina sense pares"

Aquest mes de febrer comença una nova edició dels tallers "Cuina sense pares" per promoure una alimentació saludable entre els i les joves de 14 a 18 anys.

Aquests tallers, com en darreres ocasions, tenen el format d'una sessió de dues hores de durada en la que es facilita als assistents tot un seguit de consells sobre alimentació equilibrada, que també trobaran al web www.cuinasensepares.cat, i sobre com preparar plats fàcils i saludables, a través de l’elaboració per part dels assistents d’un primer plat, un segon i unes postres, que posteriorment tasten.

Per realitzar els tallers, es pot triar entre dos menús: un per realitzar amb microones i l'altre per fer amb fogons. En tots dos s'ha de complir amb una sèrie de requisits, que estan descrits a la fitxa de sol·licitud dels mateixos: 

  • Cuina/espai amb un mínim de 25 m2 aproximadament
  • Un mínim de 10 i un màxim de 15 alumnes (dependrà de la capacitat de la cuina)
  • Estris necessaris per fer les receptes (detallats a cadascun dels menús)
  • Assistència de responsables municipals per a la supervisió del curs
  • Assegurança del taller
  • Disposar d’una farmaciola i d’un telèfon d’emergències

Els ajuntaments interessats podeu sol·licitar els tallers Cuina sense pares fins al 24 de febrer d’enguany. Per fer-ho cal enviar degudament complimentada la fitxa de sol·licitud (que trobareu al següent enllaç) a la bústia de la Unitat de Promoció de la Salut: ssp.promosalut@diba.cat.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #59 - Febrer 2017

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS