Butlletí EspaiS@lut
Abril 2017 - #61

Espai municipal

Cicle de xerrades a El Prat de Llobregat

© Ajuntament El Prat de Llobregat

© Ajuntament El Prat de Llobregat

Al llarg del mes de març s'ha dut a terme el segon cicle de xerrades “Salut i benestar a la primera infància” per a famílies d’infants de 0 a 3 anys, a les escoles bressol del municipi.

L'infant en els seus primers anys de vida estableix les bases del seu desenvolupament i la relació amb l'entorn i la seva família l'ajudaran en aquest procés.

Aquest cicle de xerrades que han organitzat conjuntament els departaments de Salut Pública i Educació municipals i en què han col·laborat els centres d’atenció primària, el CDIAP i la Creu Roja, està obert a totes les famílies que vulguin participar.

En aquest cicle que s’està fent al llarg del curs escolar, es vol oferir un espai d'acompanyament i formació sobre temes relacionats amb la criança dels infants.

Va començar al novembre amb la salut dels més menuts i finalitzarà al mes de maig amb la prevenció d’accidents i primers auxilis, i està tenint una participació molt positiva per part de les famílies.

Durant el mes de març la xerrada ha estat: Com, quan i per què hem de posar límits als nostres infants.

S’ha parlat sobre els avantatges en el desenvolupament intel·lectual, emocional i social dels infants que creixen amb unes normes clares, les raons emocionals que dificulten als pares i mares posar normes i la por a dir "no" a l'infant, la por a la frustració de l’infant i la por a reprimir la llibertat de l'infant.

Finalment, s’han donat eines i estratègies per a ajudar a l'infant a assumir les normes.

Enllaç al programa del cicle de xerrades.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #61 - Abril 2017

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS