Butlletí EspaiS@lut
Abril 2017 - #61

Espai municipal

Mes de la Vida Activa a Badalona

© Ajuntament de Badalona

© Ajuntament de Badalona

En el marc del Projecte de Promoció de l’Activitat Física, que pilota el Servei de Salut de l’Ajuntament, juntament amb els dos proveïdors de salut de la ciutat, Badalona Serveis Assistencials (BSA) i l’Institut Català de la Salut (ICS), s’ha organitzat, com cada any, el Mes de la Vida Activa, per promocionar l’activitat i l'exercici físic a Badalona, que compta amb la participació de diferents serveis de l’ajuntament (Gent Gran, Esports, Medi Ambient, Dona, etc.) i entitats de la ciutat, com l’Associació Badalona Running i les entitats de taitxí.

Del 4 al 22 d’abril es duran a terme a tots els Centres d’Atenció Primària diferents sessions per sensibilitzar la població sobre la importància de realitzar exercici físic. Aquest any, el lema de les sessions és Mou-te pel teu barri i estan obertes a tota la ciutadania. Els i les professionals del Programa d’Activitat Físico Esportiva i Salut (PAFES) donaran a conèixer els llocs i les activitats que hi ha al seu barri on poder fer activitat física, com per exemple els grups de taitxí, els grups de caminada del Fem Salut!, els grups de gimnàstica municipals, diferents activitats i projectes realitzats des dels Plans de Desenvolupament Comunitari (PDC), com per exemple, el Projecte Aixeca’t i Caminada del PDC Bufalà-Montigalà, entre d’altres.

Pòster amb la programació Mes de la Vida Activa 2017.

L’acte de clausura del Mes de la Vida Activa serà la Caminada popular Badalona Running-Fem Salut! (6ena edició), prevista per al dijous 27 d’abril a les 10h amb sortida des del Pont del Petroli. Inscripcions fins el 22 d’abril a tots els CAP de la ciutat. (Pòster Caminada Popular Badalona Running-Fem Salut!).

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #61 - Abril 2017

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS