Butlletí EspaiS@lut
Maig 2017 - #62

El Servei de Salut Pública informa

Activitats formatives en llengua xinesa per a manipuladors d’aliments

© Ajuntament de Granollers

© Ajuntament de Granollers

Durant els mesos de desembre a març, el Servei de Salut Pública ha realitzat, com a prova pilot, una activitat formativa per a manipuladors d’aliments, en llengua xinesa, impartida per una docent nadiua amb formació en seguretat alimentària, en els municipis de Granollers, Igualada, Mataró, Montmeló i Vilanova i la Geltrú. 

Hi han participat un total de 80 persones, els quals han valorat la formació amb una nota mitjana de 9.

Aquesta activitat formativa està adreçada a manipuladors d’aliments d’origen xinès, d’establiments minoristes i de restauració comercial i l’objectiu és proporcionar-los els coneixements sobre higiene alimentària necessaris per a garantir la seguretat alimentària en el seu lloc de treball.

Té una durada de 4 hores, distribuïdes en 2 sessions diferents i cada assistent rep un dossier, en català i xinès, amb els continguts del curs i la Guia per a l’aplicació dels autocontrols als establiments alimentaris, en castellà i xinès.

La intenció del Servei de Salut Pública és continuar oferint aquestes activitats formatives en llengua xinesa, sempre que hi hagi demanda per part dels municipis de la província. En cas que algun municipi hi estigui interessat, pot fer arribar la seva petició a ssp.aliments@diba.cat i el Servei valorarà les necessitats dels municipis.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #62 - Maig 2017

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS