Butlletí EspaiS@lut
Maig 2017 - #62

El Servei de Salut Pública informa

Col·laboració del Servei de Salut Pública al Palo Market Fest

© Palo Market Fest

© Palo Market Fest

El Servei de Salut Pública ha col·laborat amb l’Oficina de Mercats de la Diputació de Barcelona realitzant un assessorament per a la celebració del Palo Market Fest, els dies 28, 29 i 30 d’abril a la l’antiga Fàbrica Fabra i Coats de Barcelona.

Un total de 10 productors locals de la Xarxa de Productes de la Terra han participat en aquesta 1ª edició del festival, per tal de donar a conèixer a la ciutadania els productes alimentaris de qualitat que produeixen i elaboren, tals com xocolates, carquinyolis, ametlles, melmelades, formatges, fuets, olis, olives i gominoles.

L’assessorament, previ a l’esdeveniment, ha consistit en la visita al lloc de celebració i en l’elaboració d’un informe amb els aspectes higiènics i sanitaris a tenir en compte durant el festival per tal de garantir la seguretat alimentària d’aquests productors.

El Palo Market Fest és un nou festival multidisciplinari on es fusionen diferents arts escèniques com la dansa, el teatre i la música, la gastronomia, el disseny i la moda, els creadors i els artesans, la fotografia, entre d’altres.

Podeu obtenir més informació visitant la nova pàgina web de la Xarxa de Productes de la Terra: http://xarxaproductesdelaterra.diba.cat/

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #62 - Maig 2017

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS