Butlletí EspaiS@lut
Juny 2017 - #63

Espai municipal

Igualada. Per una vida sense tabac

© Ajuntament d'Igualada

© Ajuntament d'Igualada

Del 25 al 31 de maig de 2017, Igualada s’ha sumat a la Setmana sense fum, enguany sota el lema “Menys fumar i més caminar”.

D’aquesta manera, i des del GIA, el Grup Impulsor d’Activitats dels Dies Mundials a Igualada, s’han organitzat diferents actes amb l’objectiu de sensibilitzar a la població sobre la importància de no iniciar-se en l’hàbit tabàquic i de la necessitat d’abandonar el consum de tabac, amb tot per poder de gaudir d’un ambient lliure de fum i de guanyar en salut.

Així, en motiu de la commemoració del Dia Mundial Sense Tabac 2017, a l’espai “La Píndola” de Ràdio Igualada es va abordar la qüestió del tabac a mans del Grup de Tabac de l’ABS, es va convocar un concurs de fotografia dirigit a estudiants de secundària dels centres educatius d’Igualada i organitzar diverses taules informatives sobre la qüestió.

De la mateixa manera, i al vestíbul de l’Ajuntament d’Igualada es van exhibir les fotografies dels anys anteriors de l’esmentat concurs i a l’Espai Cívic Centre l’exposició itinerant cedida per la Diputació de Barcelona “El tabac al descobert”.

Amb tot, es va aprofitar l’avinentesa per difondre diferents materials sensibilitzadors en diferents equipaments municipals o d’interès públic per a la ciutat.

Podeu consultar el programa d’activitats en el següent enllaç: http://www.igualada.cat/fitxers/regidories/sanitat-i-salut-publica/pdf/dia-mundial-sense-tabac-2017

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #63 - Juny 2017

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS