Butlletí EspaiS@lut
Juny 2017 - #63

El Servei de Salut Pública informa

El projecte "Entorn urbà i salut" presentat al Comitè de les Regions

© Diputació de Barcelona

© Diputació de Barcelona

La Comissió de recursos naturals (NAT) del Comitè de les Regions(CDR), en col·laboració amb l’Organització Mundial de la Salut (OMS), van organitzar una jornada sobre “La salut a les ciutats: un bé comú”.

Hi van participar representants del món local i regional a Brussel·les i representants de les direccions generals de política regional, mobilitat i educació i cultura de la Comissió Europea.

La Diputació de Barcelona va ser convidada a presentar el projecte “Entorn Urbà i salut” guanyador dels premis EPSA 2015, premis a l’excel·lència del sector públic. En la mateixa taula es van presentar altres experiències locals.

L’objectiu de la jornada va ser d’una banda, presentar el dictamen d’iniciativa aprovat en el darrer ple del CDR “Salut a les ciutats: un be comú”, on és presenta la salut com un tema transversal que s’hauria d’incloure a totes les polítiques urbanes. D’altra banda reunir el coneixement de l’Organització Mundial de la Salut i la CE i dels representants locals i altres grups d’interès per tal d’explorar sinergies entre la salut, el medi ambient, el canvi climàtic, la mobilitat i altres polítiques urbanes.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #63 - Juny 2017

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS