Butlletí EspaiS@lut
Juny 2017 - #63

Espai municipal

Sant Andreu de la Barca. Sant Andreu sense fum

© Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

© Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

Un any més, en el marc del programa que Sant Andreu de la Barca realitza per la prevenció del tabaquisme, entorn al dia mundial sense tabac i coincidint amb la Fira de la Primavera, el dissabte 27 de maig a les 19 hores es farà el lliurament de premis als nens i nenes que han participat en el disseny del cartell de la campanya municipal d’enguany i el sorteig d’un viatge per a dues persones durant una setmana a una destinació europea entre els pacients que han estat visitats a la consulta de deshabituació tabàquica i han aconseguit deixar de fumar.

Cada any es presenten al concurs del disseny del cartell municipal de la campanya els alumnes de 6è de primària i 1r i 2n d’ESO dels centres educatius de Sant Andreu de la Barca. Els alumnes han rebut prèviament uns tallers de prevenció del consum de tabac. Des de que es va iniciar aquest programa municipal, l’any 2006, fins el moment, han rebut aquesta informació més de 3.000 alumnes. Entre aquests joves que han participat es regala un cap de setmana a Port Aventura pel guanyador del cartell i entrades al cinema amb crispetes i beguda pels finalistes.

Paral·lelament, amb la població fumadora, el programa premia als pacients de la consulta del CAP de Sant Andreu que han aconseguit deixar de fumar, sortejant aquest dia un viatge per a dues persones o, durant els darrers anys i amb motiu de la crisi econòmica, es dona la opció que es quedin amb l’import econòmic d’aquest. En aquest sorteig, des del 2006 fins avui, ja han participat un volum total de 363 persones i s’han regalat 25 viatges, com un incentiu més per aconseguir deixar de fumar.

Enllaç al cartell.Imatge cartell Sant Andreu de la Barca

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #63 - Juny 2017

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS