Butlletí EspaiS@lut
Juny 2017 - #63

El Servei de Salut Pública informa

Laura Martínez en l’acte de lliurament de beques i premis de l’Acadèmia de Ciències mèdiques i de la salut del curs 2016/17

© Diputació de Barcelona

© Diputació de Barcelona

El passat dia 23 va tenir lloc l’acte de Lliurament dels Premis i Beques de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears. Aquests premis s’atorguen anualment , i pretenen ser un reconeixement al treball de societats i filials escampades per tota la nostra geografia.

A l’acte hi varen estar presents el Conseller de Salut, Sr. Antoni Comín, la Diputada de Salut Pública i consum, Sra. Laura Martínez, el Director General de Recerca, Sr. Francesc Subirada, el Representant de l’Ajuntament al Districte i el President de l’Acadèmia, Dr. Alvar Net.

En el seu discurs, la Diputada va encoratjar a l’Acadèmia per continuar treballant per col·laborar en l’estímul de la recerca científica i el coneixement, sobretot en les noves generacions. Cal recordar que l’Acadèmia reparteix cada any més de 600.000 euros en forma de premis i beques entre els seus més de 27.000 socis.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #63 - Juny 2017

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS