Butlletí EspaiS@lut
Juny 2017 - #63

El Servei de Salut Pública informa

La Diputada de Salut Pública i Consum es reuneix amb ISGlobal

© Diputació de Barcelona

© Diputació de Barcelona

El dia 25 de maig, la Diputada de Salut Pública i Consum va rebre el Director General, Dr. Antoni Plasència, i el Director Científic, Dr. Josep M. Antó, de l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal).

IS Global és una institució d’excel·lència en la recerca, impulsada per la Fundació la Caixa per tal de promoure la vinculació de la generació de nou coneixement amb la seva translació a les polítiques públiques.

El patronat de la Fundació està conformat per la Generalitat (Departaments de Salut, Departament de Política Territorial i el Departament de Recerca i Universitats), la Secretaria d’Estat de Cooperació Internacional, el Ministerio de Sanidad, l’Hospital Clínic, i la Universitat de Barcelona.

La diputació de Barcelona i ISGlobal tenen interès mutu en col·laborar per tal d’apropar l’evidència científica a les polítiques públiques adreçades a millorar la salut i la qualitat de vida de les persones.

El marc de la col·laboració podria estar centrat bàsicament en el projecte Entorn urbà i salut, projecte transversal de la Diputació de Barcelona que te con objectiu la promoció de ciutats i pobles que animin a la població a viure de forma saludable, i que minimitzin els riscos per a la salut que poden suposar determinats factors mediambientals, com la contaminació atmosfèrica o el soroll ambiental.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #63 - Juny 2017

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS