Butlletí EspaiS@lut
Estiu 2017 - #64

Espai municipal

Terrassa. Campanya “PAS A PAS”

@ Ajuntament de Terrassa

@ Ajuntament de Terrassa

Terrassa ha engegat la campanya “PAS A PAS” que vol promocionar els desplaçaments a peu per la ciutat, remarcant els beneficis de caminar per a la salut de la ciutadania. Aquesta iniciativa s’emmarca dins el projecte “Itineraris 360º” que el servei de Salut està implementant a l’Ajuntament de Terrassa, per promoure l’estratègia de Salut a Totes les Polítiques.

 

Aquesta campanya en concret s’ha dut a terme amb la participació dels serveis de Salut, Mobilitat i Medi Ambient, ja que els objectius que persegueix són comuns a tots aquests serveis:

  • Incrementar el nombre de desplaçaments a peu que es fan a la ciutat
  • Reduir la contaminació atmosfèrica i acústica
  • Millorar la mobilitat de la ciutat

El fet de treballar-ho en el marc del projecte “Itineraris 360º”, ha permès reforçar el missatge d’impacte positiu que té en la Salut la mobilitat activa (en aquest cas, caminar), a més de l’impacte positiu de la reducció de contaminants ambientals.

Es tracta d’un molt bon exemple de com el treball intersectorial aporta valor afegit en els resultats, ja que la suma dels recursos dels diversos serveis ha fet possible tirar endavant un projecte que no hauria estat possible amb els recursos d’un sol servei.

Cal comentar que aquesta és una acció basada en una campanya de l’Ajuntament de Pontevedra (http://www.pontevedra.eu/movete/intermodes/intermodes-metrominuto).

Podeu accedir a la informació complerta sobre la campanya PAS A PAS a través d'aquest enllaç http://www.terrassa.cat/pasapas

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #64 - Estiu 2017

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS