Butlletí EspaiS@lut
Setembre 2017 - #65

El Servei de Salut Pública informa

La Diputació de Barcelona rep la certificació Biosphere com a destinació turística sostenible

© Diputació de Barcelona

© Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona va rebre el mes de juliol la certificació “Biosphere Responsible Tourism”, que reconeix la demarcació de Barcelona com a destinació turística sostenible i responsable. El segell s’atorga a les tres marques turístiques de la demarcació: Costa Barcelona, Paisatges Barcelona i Pirineus Barcelona.

La certificació l’atorga l’Institut de Turisme Responsable, un organisme vinculat a la UNESCO i soci de l’Organització Mundial del Turisme i del Global Sustainable Tourism Council. Es tracta d’una certificació pionera, basada en els 17 objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides integrats en l’Agenda 2030.

El segell acredita que les tres marques turístiques de la demarcació -“Costa Barcelona”, “Paisatges Barcelona” i “Pirineus Barcelona”, impulsades per la Diputació de Barcelona- compleixen els requisits de l’estàndard “Biosphere Destination” i que apliquen amb èxit 6 criteris concrets en les seves polítiques turístiques: Gestió sostenible, Desenvolupament econòmic i social, Conservació i millora del patrimoni cultural, Conservació Ambiental, Qualitat i seguretat, i Implicació del visitant.

Amb l’obtenció de la certificació Biosphere, la Diputació de Barcelona assoleix un dels objectius estratègics inclosos en el seu Pla de Mandat 2016-2019.

La obtenció d’aquesta distinció ha estat possible gràcies al treball conjunt de més de 30 Gerències, Oficines o Serveis de la corporació, que han analitzat i estructurat totes les accions vinculades amb el desenvolupament turístic sostenible que realitza la Diputació de Barcelona. Des del Servei de Salut Pública s’ha participat activament, per incorporar la perspectiva salut en el desenvolupament turístic de la demarcació.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #65 - Setembre 2017

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS