Butlletí EspaiS@lut
Novembre 2017 - #67

El Servei de Salut Pública informa

Participació de la Diputació de Barcelona a la "II Xornada A Saúde en todas as políticas. Plans locais de saúde e avaliación do impacto en saúde"

© Servei de Salut Pública / Diputació de Barcelona

© Servei de Salut Pública / Diputació de Barcelona

El passat dia 3 d’octubre es va celebrar a Santiago de Compostela la II Xornada-A Saúde en todas as políticas. Plans locais de saúde e avaliación do impacto en saúde, organitzada per la Direcció de Salut Pública de la Conselleria de Saúde Pública de la Xunta de Galicia i la Federación Galega de Municipios e Provincias.

La jornada tenia com a objectius principals fomentar la inclusió de l’estratègia Salut a totes les Polítiques mitjançant l’elaboració dels plans locals de salut, donar a conèixer la metodologia de l’Avaluació d’Impacte en Salut (EIS) com a eina de suport als objectius dels plans locals de salut i facilitar el treball de l’administració local en l’elaboració del plans locals de salut en col·laboració amb l’administració autonòmica.

En resposta a la invitació personal del comitè organitzador de la trobada, Jesús Oliván, Cap de Secció d’Informació i Anàlisi en Salut Pública del Servei de Salut Pública, va presentar la ponència "Eines al servei dels municipis per a l'elaboració de plans de salut", en la qual es va plasmar el treball dels darrers anys de la Diputació de Barcelona en el foment de la planificació de l’acció en la salut pública local.

La jornada va comptar amb ponents de reconeguda experiència en els àmbits de coneixement objecte de la jornada. Es van abordar els fonaments teòrics dels plans de salut i l’avaluació d’impacte en salut, així com les eines i metodologies que en són més útils en aquests processos, i es van poder escoltar les experiències de municipis de diverses comunitats autònomes que han afrontat amb èxit la tasca d’elaborar els seus plans de salut.

Més informació de la Jornada.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #67 - Novembre 2017

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS