Butlletí EspaiS@lut
Novembre 2017 - #67

El Servei de Salut Pública informa

"Adeu, polls", nou material de difusió per prevenir els polls

© Diputació de Barcelona

© Diputació de Barcelona

Durant el curs escolar, les comunicacions per pediculosi són contínues i a més, repetitives any rere any. Segons dades del Consell General dels Col·legis Oficials de Farmacèutics, la població infantil afectada està entre el 5% i el 10% dels infants en edat escolar. Encara que aquesta població és la més afectada, no s’ha d’oblidar que tothom pot tenir polls.

Actualment, la infestació per polls és molt comuna i s’està fent persistent pel fàcil contagi entre persones, la ràpida reproducció d’aquests insectes i les resistències generades als tractaments.

Tots sabem què són els polls del cap: insectes que s’enganxen al cabell i que al picar per alimentar-se de la sang causen irritació i picor. El fet de gratar-se pot donar lloc a lesions a la pell i infeccions secundàries.

Per controlar les infestacions i les molèsties causades pels polls cal fer una bona prevenció. Aquesta s’ha de fonamentar en trencar el cicle vital d’aquests insectes i per això cal informar a la població com evitar-los i eliminar-los.

La infografia “Adeu, polls”, recull aquesta informació de manera gràfica. Es tracta d’un nou recurs del Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona que està a la vostra disposició amb la finalitat de sumar esforços per prevenir els polls.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #67 - Novembre 2017

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS