Butlletí EspaiS@lut
Novembre 2017 - #67

El Servei de Salut Pública informa

Dia Nacional de la Seguretat Alimentària - 17 de novembre

© ALCYTA

© ALCYTA

El proper 17 de novembre es celebra el Dia Nacional de la Seguretat Alimentària (DNSA), una iniciativa promoguda per la Asociación Española de Titulados en Ciencia y Tecnología de los Alimentos (ALCYTA).

 

El DNSE pretén ser un esdeveniment multidisciplinar que es celebri anualment a tot l’Estat Espanyol, en el qual empreses privades, organismes públics, associacions, escoles... participin en diverses activitats sobre l’àmbit de la seguretat alimentària, des de xerrades a jornades de portes obertes. L’objectiu comú d’aquestes activitats és que els consumidors rebin, en el seu dia a dia, una informació concreta, verídica i fàcil d’entendre sobre temes de seguretat alimentària com normativa, processos productius, tecnologia, etc. amb la finalitat de proporcionar-los eines que els ajudin a triar millor els aliments que adquireixen i, per tant, a alimentar-se millor.

Així doncs, el DNSA presentarà cada 17 de novembre un lema i una temàtica específics, concretament el lema d’enguany és “Seguretat alimentària: cosa de tots”.

Mës informació al web del DNSA

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #67 - Novembre 2017

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS