Butlletí EspaiS@lut
Novembre 2017 - #67

El Servei de Salut Pública informa

L'ACA aprova noves línies d’ajuts per millorar l'abastament d'aigua, destinades als municipis

© Servei de Salut Pública / Diputació de Barcelona

© Servei de Salut Pública / Diputació de Barcelona

El consell d'administració de l'agència ha aprovat aquest dimecres tres línies d'ajuts que se centraran en incrementar la garantia de subministrament dels municipis i de les xarxes supramunicipals, així com finançar els costos del subministrament amb camions cisterna.

Es podran acollir a les subvencions aquells municipis que compleixin els requisits i que executin les actuacions en el període comprès entre l'1 de gener de 2018 i l'1 de novembre de 2020. Es mantenen els criteris de les anteriors convocatòries i se n'incorporen de nous com la millora en les preses de titularitat municipal, la millora de les captacions superficials, l'increment de garantia relacionat amb la implantació de cabals de manteniment, així com la modernització i substitució de canonades antigues i fetes de materials com el fibrociment.

L'agència també ha aprovat una línia d'ajuts per a la redacció i l'actualització de plans directors del servei municipal d'abastament d'aigua i per a cofinançar despeses pel transport d'aigua amb vehicles cisterna o per obres d'emergència. Es disposarà d'un total de 300.000 euros per aquells municipis que han hagut de recórrer a aquesta solució entre l'1 de juliol i el 31 de desembre d'enguany. Fins el 31 de gener de 2018 es podrà presentar la documentació per acollir-se a aquesta línia d'ajuts.

Podeu trobar tota la informació en el següent lloc web: 

http://aca-web.gencat.cat/aca/appmanager/aca/aca?_nfpb=true&_pageLabel=P54400169321439458015917

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #67 - Novembre 2017

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS