Butlletí EspaiS@lut
Desembre 2017 - #68

Dia Mundial de la Sida als municipis

Ripollet

© Ajuntament de Ripollet

© Ajuntament de Ripollet

El proper dia 1 de desembre es celebra el Dia Mundial de la Sida. Per aquest motiu i gràcies al treball transversal de diverses regidories de l’Ajuntament de Ripollet, s’estan organitzant, en col·laboració amb l’entitat Gais Positius, el personal sanitari dels centres d’atenció primària de Ripollet i els cicles formatius de l’institut Lluís Companys, diferents activitats i actes:

El 30 de novembre es van realitzar dues xerrades a l’institut Lluís Companys adreçades als alumnes del cicle d’Integració Social, realitzades per l’entitat Gais Positius i el personal sanitari dels centres d’atenció primària de Ripollet. En aquestes xerrades es va treballar sobre els drets de les persones que viuen amb VIH, així com temes de salut sexual.

Del 30 de novembre al 18 de desembre exposició “VIH en positiu” al vestíbul del Centre Cultural.

A les 17:15 h es realitzarà un acte commemoratiu del dia 1 de desembre a la plaça del Molí, en el qual es farà un llaç humà amb totes les persones assistents; a continuació es procedirà a la lectura del manifest elaborat per a aquest dia, que comptarà amb la presencia del regidor de polítiques LGTBI i representants de l’entitat gais positius i finalment, es realitzarà un llaç vermell pintat a la plaça. Per això es comptarà amb la col·laboració dels/les joves del Kfti del Casal de Joves així com de totes aquelles persones que vulguin col·laborar.

El proper divendres 1 de desembre, a les 16.00 h, els alumnes de cicles de l’institut Lluís Companys realitzaran un llaç commemoratiu davant del centre.

A continuació, els alumnes del cicle d’Integració Social donaran informació sobre la temàtica en 4 taules informatives distribuïdes a diversos punts de la població (Institut Lluís Companys, plaça Emma Maleras, Plaça del Molí i Casal de Joves).

 

Enllaç al cartell.

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #68 - Desembre 2017

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS