Butlletí EspaiS@lut
Desembre 2017 - #68

Dia Mundial de la Sida als municipis

Pineda de Mar

© Ajuntament de Pineda de Mar

© Ajuntament de Pineda de Mar

Alumnes de l'Escola d'Adults de Pineda de Mar protagonitzen uns spotts amb missatges de prevenció amb motiu del Dia Mundial de Lluita contra la SIDA.

La coordinadora del Programa Intermunicipal de Drogodependències i els educadors de l'Espai Jove van oferir a la direcció de l'Escola d'Adults una proposta entorn el tema de la sexualitat segura. L'objectiu era crear uns vídeos curts que anessin voltant per les xarxes socials i que enviessin missatges de prevenció sobre sexualitat a altres joves. Es tenia clar que els alumnes serien no només els protagonistes sinó també els creadors per tal de tenir un resultat més proper a la seva realitat. Es va crear un grup de treball amb 8 d'aquests alumnes i en tres sessions es va decidir el guió, decorats, missatges, personatges, etc. Ells van triar parlar sobre l'ús del preservatiu, sobre mites i sobre l'estigma de les persones amb VIH. El resultat han estat tres petits curts que s'han presentat oficialment dijous dia 30 de novembre en un acte a Can Jalpí on ells han explicat què els ha aportat participar en aquest projecte.

Complementant l'actuació s'ha impartit un taller sobre malalties de transmissió sexual a tot el grup a càrrec de la llevadora de l'ASSIR i la coordinadora del PiD i també escenificaran una Cadena de Contagi a la pl. de l'Ajuntament el dia 1 de desembre amb la lectura del manifest.

Podeu accedir als vídeos clicant sobre la imatge:

Jo ho tinc clar, i tu?

Jo ho tinc clar, i tu?

Jo ho tinc clar, i tu?

 

Butlletí: EspaiS@lut
Número de butlletí: #68 - Desembre 2017

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS